Midsommar Workshop i Tønsberg, 17 juli

Tulipaner 1Workshop i Studio Lille i Tønsberg, lørdag 17. juni!
Pilates reformer fra kl. 09.00 med Kikkan.
Yin/Restorative Yoga “Energien i hvile” med Fatima Sidhrèe og Maria Rommel kl. 10.00 – 13.00.
Mer info og påmelding www.studiolille.no
eller
Kikkan på tlf. 918 89 009.


Dagens program:           
Pilates reformer kl. 09.00 – 09.50:
Dette blir en dag hvor du fordyper deg i pilates reformer styrketrening – et unikt apparat som gir deg en grundig, effektiv og inspirerende styrketrening i gruppe på maks 8 deltagere. Etter endt reformer trening blir det servert frukt, snacks og noe varmt å drikke.

Yin/Restorative yoga  kl. 10.00 – 13.00:
Vi beveger vi oss så in i fordypning av Yin og Restorative yoga. En unik mulighet til å finne tilbake til kroppens energi og balanse.
Vi er så heldige å få Maria Elisabeth Rommel og Fatima Sidhrèe til Studio Lille denne lørdagen. De skal sammen veilede deg og gi deg det beste fra yin/restorative yoga disse 3 timene. De har en unik måte å formidle sin yoga! Her vil du virkelig få oppleve hjertevarme.
«Som eier av Studio Lille har jeg selv opplevd Maria og Fatima i min fordypning i yin/restorative nå det siste året. Det var i møte med dette jeg virkelig opplevde hva yoga gjør for kropp og sjel!
Jeg vil sammen med min dyktige kollega Heidi Lekven undervise klassen på pilates reformer. Vi vil fokusere på styrke, fleksibilitet, pust og balanse denne timen.»
«Den beste gaven til seg selv»

Pris: Begge klasser kr. 1080,- Kun Yoga kr. 850,-

 

78